Uw business heruitgevonden.

Gepost op 15 mei 2020

U heeft de afgelopen weken ongetwijfeld tal van aanpassingen doorgevoerd zodat de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers gegarandeerd is.
Mondkapjes en voldoende ontsmettingsmogelijkheden zijn de meest voor de hand liggende zaken maar wat op langere termijn? Het ziet er niet naar uit dat we snel terug naar een ‘normale’ situatie zullen terugkeren en volgens sommigen is het een kwestie van tijd voordat we voor een volgende uitbraak en nieuwe uitdaging staan.
Een structurele aanpak en aanpassingen aan de werkomgeving met het oog op de verdere toekomst is dus geen folie maar een noodzaak.

De 1,5m maatschappij

Makkelijker gezegd dan gedaan. Wat met bv. uw productie omgeving?
Hoe kan u ervoor zorgen dat uw medewerkers de nodige afstand bewaren? Zijn die papieren opdrachten nodig? Kan de machine informatie en/of tijdsregistratie niet op een beter (niet fysieke) manier overgebracht worden naar uw administratie…

Thuiswerken is (en blijft) de regel maar beschikken uw medewerkers over voldoende informatie om hun werk op een correcte manier te kunnen uitvoeren? Kan u, met extra digitale informatie, meer mensen van thuis laten werken of aan de slag krijgen?

En hoe zit het met uw klanten? Kan er meer op afstand gebeuren? Wat met interventies van uw technische mensen? Een interventie rapport en akkoord van de klant kan ook digitaal zonder enig contact

 

Bovenstaande en tal van andere vragen heeft Jorosoft de afgelopen 25 jaar reeds vele malen gesteld bij heel diverse omgevingen. Tot voor kort steeds in het kader van de optimalisatie van bedrijfsprocessen maar nu, met de corona maatregelen, brandend actueel en een noodzaak voor iedere business.Laat ons samen bekijken hoe we ook uw business beter, efficiënter en vooral ‘corona proof’ kunnen maken. Bouw verder op onze ervaring en wij bouwen voor uw vraag en nood een gepaste oplossing, geïntegreerd binnen uw bestaande omgeving.

Laatste blog berichten

Alle berichten
Optimaliseer jouw verbruik: integratie van nestingsoftware met ERP voor efficiënt plaatmateriaalgebruik

Geplaatst op 28 maart 2024

Optimaliseer jouw verbruik: integratie van nestingsoftware met ERP voor efficiënt plaatmateriaalgebruik
De toekomst van app-ontwikkeling: Waarom .NET MAUI Blazor de beste keuze is voor Jorosoft

Geplaatst op 19 maart 2024

De toekomst van app-ontwikkeling: Waarom .NET MAUI Blazor de beste keuze is voor Jorosoft