Met enige trots stellen we ons nieuw kantoor voor

Gepost op 10 December 2020

Met enige trots stellen we ons nieuw kantoor voor

Van de nood een deugd maken, wijze woorden die we ter harte genomen hebben. Gezien onze medewerkers sinds midden maart zo goed als volledig van thuis werken hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om ons kantoor te vernieuwen. Het is uiteindelijk een grondige verbouwing geworden en niet enkel een fris kleurtje aan de muur. Nieuwe, grotere dakkoepels zorgen voor een betere lichtinval, vernieuwde airco’s en ventilatie voor een optimale luchtkwaliteit en… Lees meer »

Lees verder

25 jaar Jorosoft

Gepost op 26 November 2020

25 jaar Jorosoft

Afgelopen oktober maar dan 25 jaar geleden startte Geeft Haeghebaert, een ondernemer uit Knokke-Heist, Jorosoft op. Een echte ‘Knokse’ startup in softwareontwikkeling op maat met focus op automatisering van de business processen in productie en distributie omgevingen. Vandaag, 25 jaar later, staan we er meer dan ooit. Een stevige KMO met 10 medewerkers, een mooie klantenportefeuille en tal van geslaagde realisaties op onze naam. We hadden voor ons 25-jarig bestaan tal van… Lees meer »

Lees verder

Jorosoft lanceert ZeroQ voor Woonzorgcentra en verlicht zo de administratieve overlast.

Gepost op 9 November 2020

Jorosoft lanceert ZeroQ voor Woonzorgcentra en verlicht zo de administratieve overlast.

Op heel wat plaatsen is registratie noodzakelijk in het kader van contacttracing en al zeker in de woonzorgcentra. Voor vele centra een extra administratieve last met heel wat formulieren en extra papierwerk voor zowel de onthaalmedewerkers als de bezoekers. Dat moet beter en efficiënter kunnen dachten wij en met onze registratie app ‘ZeroQ’ onder de arm gingen we ten rade bij Dunecluse, een woonzorgcentrum in Koksijde. Op aangeven Dunecluze en hun registratie… Lees meer »

Lees verder

Personeelsmeeting

Gepost op 2 Oktober 2020

Personeelsmeeting

Leuk weerzien met de collega’s! Na meer dan 6 maand eindelijk nog eens allemaal ‘live’ samen voor een personeelsmeeting. Uiteraard met de nodige afstand…

Lees verder

Nieuwe klant in the picture: Warnier bvba!

Gepost op

Nieuwe klant in the picture: Warnier bvba!

Nieuwe klant in the picture: Warnier bvba! Groen licht voor efficiënt tuinieren! Op de planning voor Knokkes bekendste hovenier: vernieuwen van het administratief systeem met bijhorende planning-app. In de app zal het team niet alleen de dagplanning vinden, per tuin komt ook een overzicht van vorige werken. Dankzij de tijdsregistraties zal zaakvoerder Henk snel zien hoe een project vordert en hier vlot kunnen op inspelen. Wij laten er alvast geen gras over… Lees meer »

Lees verder

Jorosoft lanceert ZeroQ en brengt de FUN terug in shopping

Gepost op 3 Juli 2020

Jorosoft lanceert ZeroQ en brengt de FUN terug in shopping

Winkels mogen dan wel weer open zijn, toch schrikken de mogelijke drukte, wachtrijen en de vele maatregelen de mensen af om naar de winkelstraten te trekken. Daarom lanceren we ZeroQ, de nieuwe app die alle shoppingdrempels weg neemt ze de fun terug in shopping brengt! ZeroQ combineert diverse features om handelaren en hun klanten veilig samen te brengen. Denk hierbij aan realtime info over de drukte in de winkel, een afsprakenmodule en… Lees meer »

Lees verder

HELP, ons kantoor wordt gesloopt!

Gepost op 23 Juni 2020

HELP, ons kantoor wordt gesloopt!

  Na een hele tijd stilstand voor velen door Covid-19 werden intussen de activiteiten hernomen. Overal met de nodige maatregelen om medewerkers op een veilige manier het werk te laten hervatten. Hier bij Jorosoft gaan we echter nog een stapje verder. Het volledige kantoor wordt momenteel letterlijk gestript en vervolgens verbouwd zodat al onze medewerkers binnenkort binnen hun eigen ‘veilige zone’ aan de slag kunnen. Waarom deze drastische ingreep? We hadden reeds… Lees meer »

Lees verder

Uw business heruitgevonden.

Gepost op 15 Mei 2020

Uw business heruitgevonden.

U heeft de afgelopen weken ongetwijfeld tal van aanpassingen doorgevoerd zodat de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers gegarandeerd is. Mondkapjes en voldoende ontsmettingsmogelijkheden zijn de meest voor de hand liggende zaken maar wat op langere termijn? Het ziet er niet naar uit dat we snel terug naar een ‘normale’ situatie zullen terugkeren en volgens sommigen is het een kwestie van tijd voordat we voor een volgende uitbraak en nieuwe uitdaging staan.… Lees meer »

Lees verder

Maatregelen binnen Jorosoft m.b.t. Corona

Gepost op 13 Maart 2020

Beste, In navolging van de nieuwe Corona maatregelen van gisterenavond werd er binnen Jorosoft overleg gepleegd en werden volgende maatregelen getroffen: De medewerkers zullen zoveel mogelijk van thuis uit werken. On-site interventies bij klanten worden de komende 3 weken tot een minimum beperkt. Enkel in geval een on-site aanwezigheid absoluut vereist is zal die nog worden uitgevoerd. Reeds geplande interventies die niet noodzakelijk zijn zullen worden uitgesteld of hiervoor wordt gekeken voor… Lees meer »

Lees verder

Jorosoft in 1 zin

Gepost op 11 Maart 2020

Jorosoft in 1 zin

Als mensen me vragen wat ik doe en ik antwoord ‘ik werk voor een softwarebedrijf en we bieden oplossingen voor productie en distributie omgevingen’ dan haken velen al meteen af in de veronderstelling dat de verdere uitleg toch te complex zal zijn. Nochtans is het basisidee van Jorosoft in één korte, eenvoudige zin uit te leggen: ‘Wij verzamelen bedrijfsdata en stellen deze ter beschikking waar en wanneer die nodig is via het… Lees meer »

Lees verder

Nieuwsbrief januari 2020

Gepost op 31 Januari 2020

Nieuwsbrief januari 2020

De beste wensen zijn overgebracht, de goede voornemens gemaakt. Hier en daar nog een laat nieuwjaarsdiner maar binnen een paar dagen is het ‘nieuwe’ van 2020 er officieel af. Onze goede voornemens voor 2020? ‘FOCUS‘ Focus op u en op uw business zodat we deze samen verder kunnen optimaliseren. Focus op onze eigen mensen zodat we het beste uit elk van hen kunnen halen. Focus op een gestage, organische groei van onze… Lees meer »

Lees verder

BI voor de KMO, ‘overkill’ of ‘must have’?

Gepost op 28 Januari 2020

BI voor de KMO, ‘overkill’ of ‘must have’?

‘BI’ (Business Intelligence) kent meer en meer opgang in de KMO-wereld. Dit ondermeer dankzij nieuwe ontwikkelingen waardoor BI, ook voor de KMO-markt, een betaalbare oplossing is geworden. BI geeft u een beter inzicht in uw business. Het stelt u o.a. in staat om bepaalde inefficiënties naar boven te brengen, processen beter op elkaar af te stemmen, klantengedrag in kaart te brengen… Met deze inzichten kan u sneller bijsturen en zo een competitief… Lees meer »

Lees verder

Het leven van een stagiair bij Jorosoft

Gepost op 10 Januari 2020

Het leven van een stagiair bij Jorosoft

Ik word wakker en sta gezwind op. Zo gaat het de laatste weken steeds, het is ooit anders geweest. In m’n tiener jaren had ik geen doel met als gevolg dat ik terecht kwam in het zogenaamde waterval systeem binnen ons onderwijs en uiteindelijk van de schoolbanken ben afgegaan als computeroperator. Het heeft me een aantal jaren werkervaring en hard studeren gekost om eindelijk m’n passie te vinden ‘programmeren en creatief omgaan… Lees meer »

Lees verder

Jorosoft wenst u een schitterend 2020 toe!

Gepost op 1 Januari 2020

Jorosoft wenst u een schitterend 2020 toe!
Lees verder

Nieuwsbrief oktober 2019

Gepost op 12 Oktober 2019

Nieuwsbrief oktober 2019

Het weer maakt het ons duidelijk, de zomer is voorbij. De hoogste tijd om u een update te geven van de activiteiten van Jorosoft want ook tijdens de zomer hebben we niet stil gezeten. We wensen u alvast veel leesplezier. Het Jorosoft-team. Een nieuw gezicht Graag stellen we u Maxim voor, een nieuw gezicht in ons developers team. Maxim heeft reeds enige jaren ervaring in de businesswereld opgebouwd als webdevelopper. Een welgekomen… Lees meer »

Lees verder

Software op maat? Je geeft je geld beter aan een goed doel.

Gepost op 10 Oktober 2019

Software op maat? Je geeft je geld beter aan een goed doel.

Een straffe uitspraak van een bedrijf dat software op maat levert en toch brengt Geert Haeghebaert, oprichter en zaakvoerder van Jorosoft, ze met volle overtuiging. Een stelling die vraagt om wat meer uitleg. Waarom deze stelling Geert? Als zaakvoerder van een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van maatsoftware haal je hiermee je eigen business toch volledig onderuit? ‘Correct, maar m’n uitspraak houdt meer in dan je op het eerst… Lees meer »

Lees verder

Nieuwsbrief juni 2019

Gepost op 10 Juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019

Het is er eindelijk van gekomen, de eerste Jorosoft nieuwsbrief. Vanaf heden zal u minimum 3 maal per jaar onze nieuwsbrief ontvangen. Wat mag u van ons verwachten? Met onze nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van wat leeft binnen Jorosoft. Waar zijn we zoal mee bezig, welke projecten hebben we gerealiseerd, welke nieuwe technologieën hebben we onderzocht, … Zaken waarvan we denken dat ze voor u en uw business… Lees meer »

Lees verder