Het leven van een stagiair bij Jorosoft

Gepost op 10 Januari 2020

Het leven van een stagiair bij Jorosoft

Ik word wakker en sta gezwind op. Zo gaat het de laatste weken steeds, het is ooit anders geweest. In m’n tiener jaren had ik geen doel met als gevolg dat ik terecht kwam in het zogenaamde waterval systeem binnen ons onderwijs en uiteindelijk van de schoolbanken ben afgegaan als computeroperator. Het heeft me een aantal jaren werkervaring en hard studeren gekost om eindelijk m’n passie te vinden ‘programmeren en creatief omgaan… Lees meer »

Lees verder

Jorosoft wenst u een schitterend 2020 toe!

Gepost op 1 Januari 2020

Jorosoft wenst u een schitterend 2020 toe!
Lees verder

Nieuwsbrief oktober 2019

Gepost op 12 Oktober 2019

Nieuwsbrief oktober 2019

Het weer maakt het ons duidelijk, de zomer is voorbij. De hoogste tijd om u een update te geven van de activiteiten van Jorosoft want ook tijdens de zomer hebben we niet stil gezeten. We wensen u alvast veel leesplezier. Het Jorosoft-team. Een nieuw gezicht Graag stellen we u Maxim voor, een nieuw gezicht in ons developers team. Maxim heeft reeds enige jaren ervaring in de businesswereld opgebouwd als webdevelopper. Een welgekomen… Lees meer »

Lees verder

Software op maat? Je geeft je geld beter aan een goed doel.

Gepost op 10 Oktober 2019

Software op maat? Je geeft je geld beter aan een goed doel.

Een straffe uitspraak van een bedrijf dat software op maat levert en toch brengt Geert Haeghebaert, oprichter en zaakvoerder van Jorosoft, ze met volle overtuiging. Een stelling die vraagt om wat meer uitleg. Waarom deze stelling Geert? Als zaakvoerder van een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van maatsoftware haal je hiermee je eigen business toch volledig onderuit? ‘Correct, maar m’n uitspraak houdt meer in dan je op het eerst… Lees meer »

Lees verder

Nieuwsbrief juni 2019

Gepost op 10 Juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019

Het is er eindelijk van gekomen, de eerste Jorosoft nieuwsbrief. Vanaf heden zal u minimum 3 maal per jaar onze nieuwsbrief ontvangen. Wat mag u van ons verwachten? Met onze nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van wat leeft binnen Jorosoft. Waar zijn we zoal mee bezig, welke projecten hebben we gerealiseerd, welke nieuwe technologieën hebben we onderzocht, … Zaken waarvan we denken dat ze voor u en uw business… Lees meer »

Lees verder
over ons

Jorosoft specialiseert zich in bedrijfsautomatisatie voor productiebedrijven met aangepaste software. Dagelijks zetten wij onze knowhow en opgebouwde expertise in om de verschillende processen in uw bedrijf te automatiseren en op elkaar af te stemmen.