Software op maat als oplossing voor uw KMO

Gepost op 2 december 2021

Toepassingen die net niet zijn wat een bedrijf echt nodig heeft … we zien het maar al te vaak. De ene toepassing biedt de helft van de benodigde opties, voor de andere helft is een tweede toepassing nodig. Nog een andere toepassing is eigenlijk exact wat het bedrijf nodig heeft, maar ondersteunt de bedrijfsprocessen dan weer onvoldoende. Het gevolg: een wirwar aan toepassingen en software die zelden met elkaar geïntegreerd zijn. Daardoor moeten bedrijfsprocessen veranderen en gaat efficiëntie verloren.

Software op maat

Bij Jorosoft geloven we niet in pakketten die naar voren worden geschoven als one-solution-fits-all. Voor ons is elke omgeving uniek en de aanpak hoort dat ook te zijn. Wij hebben jarenlange ervaring in het analyseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen bij kmo’s en combineren die opgebouwde kennis met een doorgedreven technische knowhow. Dat zorgt ervoor dat we
de ideale mix in huis hebben om uw project succesvol te realiseren.

We starten steeds met een blanco blad en open geest waarbij we onze expertise inzetten om snel tot concrete oplossingen te komen. Elke keer het warm water opnieuw uitvinden hoeft zeker niet. We delen immers met veel plezier onze kennis uit andere projecten om tot uw ideale oplossing te komen!

Afgestemd op bestaande omgevingen

Software op maat staat niet noodzakelijk synoniem met volledig nieuwe oplossingen, integendeel. Soms volstaat het schrijven van een eenvoudige link om een aantal systemen op elkaar af te stemmen, of kan het uitwerken van een tool die een manueel proces automatiseert een wereld van verschil betekenen voor uw kmo. Wanneer bestaande oplossingen geen uitweg bieden, denken we oplossingsgericht mee over een volledig nieuwe IT-omgeving.

Dynamisch partnership

Het grote voordeel van software op maat is de mogelijkheid tot uitbreiding. Uw bedrijf is geen statisch gegeven, maar een dynamische speler die constant verandert onder impuls van nieuwe ideeën. Ook de aanwezige tools moeten deze evolutie vlot kunnen volgen.

Gelukkig is Jorosoft geen ‘leverancier van software’ maar fungeren wij als partner en denken we mee over hoe de aanwezige tools uw business kunnen volgen, ondersteunen of verbeteren, waar er verder kan worden gefinetuned, … Onze samenwerkingen beperken zich dan ook zelden tot één project. Wij bouwen liever aan partnerships op lange termijn waarbij onze oplossingen een essentieel onderdeel van de onderneming vormen.

Dus, is er een probleem in uw KMO dat niet kan worden opgelost met bestaande software?
Go ahead, challenge us!

Laatste blog berichten

Alle berichten
Optimaliseer jouw verbruik: integratie van nestingsoftware met ERP voor efficiënt plaatmateriaalgebruik

Geplaatst op 28 maart 2024

Optimaliseer jouw verbruik: integratie van nestingsoftware met ERP voor efficiënt plaatmateriaalgebruik
De toekomst van app-ontwikkeling: Waarom .NET MAUI Blazor de beste keuze is voor Jorosoft

Geplaatst op 19 maart 2024

De toekomst van app-ontwikkeling: Waarom .NET MAUI Blazor de beste keuze is voor Jorosoft