PS-Radiocom en Jorosoft op dezelfde golflengte

Gepost op 24 mei 2021

PS-Radiocom, gespecialiseerd in verhuur en verkoop van kritische (radio)communicatie oplossingen, was al enige tijd op zoek naar de nodige tools voor de optimalisatie en vereenvoudiging van hun administratie. Heel wat standaard oplossingen werden bekeken maar ze vonden geen match met hun manier van werken en een antwoord op hun noden.

PS-Radiocom is op vandaag 6 man sterk en heeft de ambitie om te groeien. Wat houdt hen tegen? De administratieve rompslomp rond het bijhouden van overeenkomsten, het opvolgen van verhuurde en verkochte toestellen, het registreren van uitgeleend en ontvangen materiaal… Stuk voor stuk processen die tijdrovend zijn en op zich geen meerwaarde bieden voor hun business.

Een zoektocht op de markt naar een standaard oplossing bracht niets op. Er zijn wel genoeg tools beschikbaar om verhuur en verkoop te regelen maar telkens botst PS-Radiocom op hetzelfde punt: een verlies aan flexibiliteit, een heel belangrijke troef in hun markt en net één van hun USP’s.

Ons voorstel brengt de oplossing. Een flexibel systeem waarbij heel wat administratieve taken worden geautomatiseerd en geoptimaliseerd. Met de implementatie van scanners en een centrale database zal PS-Radiocom binnenkort met 1 druk op de knop een volledig overzicht hebben van klanten, materiaal… Uitlenen en ontvangen van materiaal, opvolging van reparaties, nagaan van beschikbaarheid… het wordt kinderspel. Het gevolg? Er komt terug tijd vrij om nieuwe business te genereren en de integratie van nieuwe medewerkers zal een stuk makkelijker verlopen doordat de interne processen een heel stuk eenvoudiger worden.

We wensen PS-Radiocom alvast veel succes met de verdere groei en kijken uit naar een fijne samenwerking in de realisatie van dit tof project.

Meer info over PS-Radiocom

 

 

 

Laatste blog berichten

Alle berichten
Optimaliseer jouw verbruik: integratie van nestingsoftware met ERP voor efficiënt plaatmateriaalgebruik

Geplaatst op 28 maart 2024

Optimaliseer jouw verbruik: integratie van nestingsoftware met ERP voor efficiënt plaatmateriaalgebruik
De toekomst van app-ontwikkeling: Waarom .NET MAUI Blazor de beste keuze is voor Jorosoft

Geplaatst op 19 maart 2024

De toekomst van app-ontwikkeling: Waarom .NET MAUI Blazor de beste keuze is voor Jorosoft