Luc Rotsaert BV: B2B Wave verbinden met Sage 100

Gepost op 11 december 2023

B2B Wave is een online B2B (business-to-business) e-commerceplatform ontworpen om bedrijven te helpen hun groothandelsactiviteiten te stroomlijnen en order te ontvangen. Sage is anderzijds een ERP-pakket die waar je al je bedrijfsprocessen in gaat uitvoeren, zoals je verkoop, voorraad, verzending, facturatie…

Ideaal is dus een koppeling tussen beide. Dat is ook de vraag waarmee Luc Rotsaert BV mee kwam aankloppen bij Jorosoft. Om dit te realiseren was het nodig om data uit te lezen en in te lezen in zowel B2B Wave als in Sage. Beide modules beschikken over een API en dit is dus ook meteen de manier waarop we de integratie tot stand hebben gebracht. We lezen beide API’s uit, transformeren deze naar het ideale formaat en bezorgen de informatie terug aan de andere API.

De outcome van onze integratie?

· De klanten uit Sage worden automatisch in B2B Wave aangemaakt zodat ze na het aanmaken van een paswoord kunnen inloggen op het platform.

· Sage dient als PIM om de productinformatie te voeden in B2B Wave. De ideale manier om je artikelen zowel in het ERP als online goed te krijgen.

· De klant kan zijn orders ingeven in B2B Wave en deze komen na bevestiging rechtstreeks in Sage terecht.

· De status van een order kan opgevolgd worden tot en met levering.

· De factuur kan geraadpleegd worden in het systeem.

Kortom, een mooie integratie tussen twee partijen die er voor zorgt dat de administratieve flow een stuk efficiënter verloopt.

Laatste blog berichten

Alle berichten
Een process-owner, cruciaal in elke organisatie!

Geplaatst op 13 oktober 2023

Een process-owner, cruciaal in elke organisatie!
Kantoor Lycke & Van Huffel, nog nauwer verbonden met zijn klant !

Geplaatst op 11 augustus 2023

Kantoor Lycke & Van Huffel, nog nauwer verbonden met zijn klant !