Jorosoft, verzekerd voor de toekomst! 

Gepost op 5 mei 2023

We delen graag mooi nieuws uit onze eigen rangen: na bijna 30 jaar krijgen we een verjonging in het bestuur van Jorosoft. Sinds 01/04 zijn collega’s Francis Schaep en Glenn Roels namelijk medebestuurder! Hierdoor kunnen we verder blijven groeien en garanderen we de continuïteit van onze services voor onze klanten.

Als ambitieuze dertigers hebben Francis als Glenn al ettelijke jaren Jorosoft-ervaring op de teller. Met deze verjonging in het bestuur creëren we extra slagkracht in de markt. Zo kunnen we samen de toekomstvisie op scherp zetten en schrijven we verder aan een mooi groeiverhaal voor Jorosoft!

Glenn: “Alles is gestart toen ik de eerste keer binnen kwam als stagiair bij Jorosoft in 2012. Ik ging aan de slag als .NET programmeur om al snel kennis te maken met de wondere wereld van het ERP. Eerst om technische zaken op te lossen, maar beetje bij beetje zette ik mijn kennis in om functionele problemen te bekijken, analyseren en oplossingen te bedenken. De laatste jaren ben ik aan de slag als Project Manager om er voor te zorgen dat elk project kwalitatief en naar verwachting van de klant afgeleverd wordt. In het bestuur stappen van Jorosoft is dan ook een mooie volgende mijlpaal in mijn carrière. Geboeid door de integraties en het bedrijfsleven in het algemeen, staan we klaar om met ons team de toekomst tegemoet te gaan.

Francis: “Ik begon in 2013 mijn carrière bij Jorosoft als stagiair binnen het programmatie team. Hier deed ik op snel tempo heel wat .NET ervaring op waardoor ik na mijn stage besloot aan de slag te blijven bij Jorosoft. Zo groeide ik uit tot een vaste waarde als Technical Lead binnen het team! Dat ik gevraagd ben als lid binnen het bestuur van Jorosoft is een mooi teken dat mijn inzet voor het bedrijf gewaardeerd wordt. Ik hoop op deze manier dan ook bij te kunnen dragen aan een mooie en bloeiende toekomst voor het bedrijf!”

Laatste blog berichten

Alle berichten
Luc Rotsaert BV: B2B Wave verbinden met Sage 100

Geplaatst op 11 december 2023

Luc Rotsaert BV: B2B Wave verbinden met Sage 100
Een process-owner, cruciaal in elke organisatie!

Geplaatst op 13 oktober 2023

Een process-owner, cruciaal in elke organisatie!