Jorosoft lanceert ZeroQ en brengt de FUN terug in shopping

Gepost op 3 juli 2020

Winkels mogen dan wel weer open zijn, toch schrikken de mogelijke drukte, wachtrijen en de vele maatregelen de mensen af om naar de winkelstraten te trekken. Daarom lanceren we ZeroQ, de nieuwe app die alle shoppingdrempels weg neemt ze de fun terug in shopping brengt!

ZeroQ combineert diverse features om handelaren en hun klanten veilig samen te brengen. Denk hierbij aan realtime info over de drukte in de winkel, een afsprakenmodule en een handige chatfunctie waardoor klanten op voorhand vragen kunnen stellen, of zelfs bestellingen kunnen plaatsen!

Shoppen 2.0

Met ZeroQ wordt de winkelervaring aangepast aan het huidige leef- en winkelklimaat. Door je plaatsje te reserveren hoef je niet aan te schuiven en winkel je op een rustige, maar bovenal veilige manier. Ook voor wie geen zin heeft om rond te snuisteren, biedt ZeroQ leuke opties. Zo kan je een bestelling laten klaarzetten en die snel en contactloos ophalen.

Voor de winkeliers, café/bistro houders, … biedt de ZeroQ-app zeker een grote meerwaarde. Het is niet enkel een extra service voor de klant maar dankzij de chatfunctie in de app blijven ze nauw in contact met hun klanten. Shoppen op afspraak betekent dan weer meer tijd om de klant in alle rust persoonlijk te adviseren en de reservatie functionaliteiten is tevens ideaal voor o.a. bistro’s en biedt een mooi en goedkoop alternatief aan vele webapplicaties.

Lancering

Om de lancering van de app een extra boost te geven voorziet we een incentive voor zowel de klant als de handelaar. Wie tijdens de shoppingdagen in Knokke-Heist (04/07 – 11/07) z’n favoriete handelaar overtuigt om ZeroQ te gebruiken krijgt van ons een shoptegoed van 25 euro, te besteden bij de handelaar in kwestie. Een extra motivatie voor zowel de handelaar als de klant om de nieuw app te ontdekken.

De app is sinds 1 juli beschikbaar en reeds in gebruik bij o.a. Colora, Maison Estelle, Continental Tours, Nino Mass, For Freedom Museum, Pralinja,…

Handelaren in Knokke-Heist krijgen voor ons 25-jarig bestaan nog een extraatje en mogen de app gratis gebruiken tot eind september 2020.

Meer info: www.zeroq.be
Deelnemen aan de actie: www.zeroq.be/win

Laatste blog berichten

Alle berichten
Optimaliseer jouw verbruik: integratie van nestingsoftware met ERP voor efficiënt plaatmateriaalgebruik

Geplaatst op 28 maart 2024

Optimaliseer jouw verbruik: integratie van nestingsoftware met ERP voor efficiënt plaatmateriaalgebruik
De toekomst van app-ontwikkeling: Waarom .NET MAUI Blazor de beste keuze is voor Jorosoft

Geplaatst op 19 maart 2024

De toekomst van app-ontwikkeling: Waarom .NET MAUI Blazor de beste keuze is voor Jorosoft