HELP, ons kantoor wordt gesloopt!

Gepost op 23 juni 2020

 

Na een hele tijd stilstand voor velen door Covid-19 werden intussen de activiteiten hernomen. Overal met de nodige maatregelen om medewerkers op een veilige manier het werk te laten hervatten.

Hier bij Jorosoft gaan we echter nog een stapje verder. Het volledige kantoor wordt momenteel letterlijk gestript en vervolgens verbouwd zodat al onze medewerkers binnenkort binnen hun eigen ‘veilige zone’ aan de slag kunnen.

Waarom deze drastische ingreep? We hadden reeds plannen om het kantoor wat te verfraaien. De huidige crisis heeft deze plannen echter versneld en het idee om een nieuw fris kleurtje aan de muur te geven heeft plaats gemaakt voor ‘iets’ ingrijpendere aanpassingen.

Het huidige landschapskantoor wordt volledig uitgekleed en zal plaats ruimen voor een meer gecompartimenteerde indeling d.m.v. kast- en glaswanden. Per compartiment zullen max 4 medewerkers kunnen werken met voldoende ruimte tussen de bureau’s. In het nieuwe concept wordt er tevens extra aandacht besteed aan luchtfiltering en verversing. Een vrij grote kost voor een bedrijf zoals het onze, zeker in deze onzekere tijd. We zijn er echter van overtuigd dat we hiermee investeren in de toekomst van onze onderneming en vooral van onze medewerkers. Want vandaag is het Covid-19, wie weet wat er morgen op ons afkomt.

Onze medewerkers werken momenteel nog zoveel mogelijk van thuis en zullen dit nog even moet doen. Als alles goed verloopt zou het nieuwe kantoor in de loop van deze zomer moeten klaar zijn.

Het kantoor zoals het er voor kort uitzag…

Sneak preview van wat het moet worden…

Laatste blog berichten

Alle berichten
Optimaliseer jouw verbruik: integratie van nestingsoftware met ERP voor efficiënt plaatmateriaalgebruik

Geplaatst op 28 maart 2024

Optimaliseer jouw verbruik: integratie van nestingsoftware met ERP voor efficiënt plaatmateriaalgebruik
De toekomst van app-ontwikkeling: Waarom .NET MAUI Blazor de beste keuze is voor Jorosoft

Geplaatst op 19 maart 2024

De toekomst van app-ontwikkeling: Waarom .NET MAUI Blazor de beste keuze is voor Jorosoft