Jorosoft Algemeen

Op zoek naar een nieuwe leverancier voor uw ERP of een standaard softwarepakket? Dan bent u bij Jorosoft aan het verkeerde adres.

Wij doen alles, behalve de standaard. We zijn er namelijk van overtuigd dat elke omgeving uniek is en dat geen enkele standaard een 100% sluitend antwoord biedt voor uw omgeving.

 

Moet u dan alles zomaar overboord gooien en opnieuw beginnen? Helemaal niet. De standaardoplossingen die u in huis heeft bewijzen ongetwijfeld hun nut en vormen veelal een goed vertrekpunt. Jorosoft werkt verder op deze basis en zorgt voor een verdere integratie van de verschillende processen binnen uw omgeving.

Denk maar even na over het aantal losse tools, afzonderlijke documenten, … u heeft en hoeveel efficiënter het zou zijn indien deze allemaal gecentraliseerd en met elkaar gekoppeld worden. Bovendien zorgt een integratie ervoor dat u een veel beter zicht krijgt op de volledig flow binnen uw omgeving zodat u sneller kan bijsturen waar nodig.

 

Ons uitgangspunt is dan ook “welke software aanpassingen en tools zijn er nodig om uw processen te verbeteren” en niet “hoe kunnen we uw omgeving aanpassen in functie van de software”. Om onze diensten en oplossingen beter te kunnen voorstellen hebben we de verschillende onderdelen rond uw ERP visueel in kaart gebracht. Binnen elk onderdeel kan Jorosoft u verder assisteren bij het optimaliseren en integreren van de reeds aanwezige tools of met de ontwikkeling van een totaal nieuwe oplossing op maat van uw noden.