CRM icon

UW VERKOOPTEAM STEEDS OP PAD MET DE MEEST RECENTE INFORMATIE

Een CRM (Customer Relationsship Management) is onmisbaar voor het nastreven van een kwalitatieve klantenservice. Een dergelijke applicatie om uw verkopers de baan op te sturen en klanten en leveranciers bij te houden, integreren wij maximaal in het totaalpakket. Dankzij een vergaande integratie hebben uw commerciële mensen maar één tool meer nodig. Binnen de CRM kunnen ze niet enkel de klanteninformatie opvragen maar hebben ze eveneens agenda beheer, een volledig zicht op de actuele stock en levertermijnen, een overzicht van lopende en afgewerkte orders, de mogelijkheid om nieuwe order aan te maken, … Wat u al dan niet mee integreert in uw CRM kan u volledig vrij bepalen volgens de noden van uw omgeving.

Niet onbelangrijk, alle informatie uit CRM komt binnen één centrale database zodat deze info te allen tijde beschikbaar is binnen de rest van uw organisatie.

Nog geen CRM oplossing? Jorosoft heeft een basis CRM module beschikbaar die volledig aangepast en gefinetuned kan worden naar uw noden.

Wel al geïnvesteerd in een CRM? Geen nood, laat ons de verdere mogelijkheden bekijken. Ongetwijfeld kunnen we rond uw bestaande oplossing de nodige tools bouwen zodat u alsnog tot een mooi, alles omvattend geheel komt.

 

DOWNLOAD HIER DE DATASHEET

Vragen?

Stel ons hier uw specifieke vragen over CRM.

Contacteer ons