De toekomst van app-ontwikkeling: Waarom .NET MAUI Blazor de beste keuze is voor Jorosoft

Gepost op 19 maart 2024

In de dynamische wereld van software ontwikkeling is het cruciaal om bij te blijven met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Daarom heeft Aaron onlangs tijdens zijn stage onderzoek gedaan naar de meest geschikte technologieën voor app-ontwikkeling bij Jorosoft. Na zorgvuldige afweging kwam hij tot de conclusie dat .NET MAUI Blazor de ideale keuze is. 

Maar waarom precies?

De juiste keuze voor de toekomst

Om te beginnen, .NET MAUI Blazor is specifiek ontworpen met de toekomst in gedachten. Met ondersteuning voor cross-platform app-ontwikkeling stelt het ontwikkelaars in staat om één codebase te gebruiken voor verschillende platformen, zoals iOS, Android en Windows. Dit resulteert niet alleen in aanzienlijke besparingen in ontwikkeltijd en -kosten, maar zorgt er ook voor dat Jorosoft flexibel blijft en snel kan reageren op veranderende behoeften in de markt.

Vertrouwde technologie, nieuwe mogelijkheden

Een ander voordeel van .NET MAUI Blazor is de integratie van webtechnologieën voor het bouwen van native apps. Dit is vooral handig voor ontwikkelaars die al bekend zijn met HTML, CSS en C#, zoals het geval is binnen Jorosoft. Door het gebruik van Blazor, een framework voor webapplicaties met C# en Razor-syntax, kunnen ontwikkelaars profiteren van een gedeelde codebase voor zowel web- als mobiele apps. Dit maximaliseert niet alleen de herbruikbaarheid van code, maar versnelt ook het ontwikkelproces.

Betere prestaties, betere gebruikerservaring

Hoewel .NET MAUI Blazor code deelt tussen verschillende platformen, behouden de resulterende apps nog steeds hun native prestaties. Dit zorgt voor een betere responsiviteit en gebruikerservaring, wat essentieel is voor het succes van een app. Bovendien wordt .NET MAUI Blazor actief ondersteund en ontwikkeld door Microsoft, wat regelmatige updates, patches en een sterke gemeenschapsondersteuning garandeert.

De praktijk bij Jorosoft

Sinds februari heeft Fien haar stage bij Jorosoft gestart, en ze is meteen ondergedompeld in het .NET MAUI-verhaal. Door te kiezen voor deze geavanceerde technologie zorgen wij bij Jorosoft ervoor dat we klaar zijn voor de toekomst. Door apps te ontwikkelen met .NET MAUI Blazor, kunnen we profiteren van een naadloze integratie van web- en mobiele app-ontwikkeling, wat resulteert in een efficiënter ontwikkelproces en verbeterde herbruikbaarheid van code.

 

Dit zorgt ervoor dat Jorosoft klaar is voor de toekomst en apps ontwikkelt met behulp van de nieuwste technologie. 

Laatste blog berichten

Alle berichten
Optimaliseer jouw verbruik: integratie van nestingsoftware met ERP voor efficiënt plaatmateriaalgebruik

Geplaatst op 28 maart 2024

Optimaliseer jouw verbruik: integratie van nestingsoftware met ERP voor efficiënt plaatmateriaalgebruik
Luc Rotsaert BV: B2B Wave verbinden met Sage 100

Geplaatst op 11 december 2023

Luc Rotsaert BV: B2B Wave verbinden met Sage 100