Corpack: verspil geen tijd meer door zendnota’s manueel te klasseren

Kmo’s die op zoek zijn naar golfkarton en kartonverpakkingen moeten bij Corpack zijn! Deze Belgische producent biedt allerlei kartonproducten aan, al dan niet bedrukt. Ze breiden het aanbod continu uit om aan alle wensen van de klanten te voldoen. 

 

Net zoals bij zoveel producenten, was het manueel inscannen en klasseren van afgetekende zendnota’s een tijdrovend werk. Eens geklasseerd, was het een zoektocht langs diverse mappen om de documenten later terug te vinden. Dat moest efficiënter kunnen! 

De oplossing?

 

Samen met FitDocs werkten we een module uit waarbij de ingescande documenten automatisch op de juiste plaats in het ERP-systeem terechtkomen. Hoe dat kan? Alle zendnota’s krijgen een barcode met een logische naam. Wanneer deze gescand worden, leest de FitDocs-software de barcode om de documenten zo op de juiste plaats te koppelen in het ERP.

Wie later een ouder document wil oproepen, kan dit dus zowel via de orders in het systeem als via de zendnota. Dankzij deze digitalisering is het ook niet meer nodig om stapels papier eindeloos bij te houden. Een simpele oplossing om veel klasseerwerk te vermijden!

Uw klasseerwerk automatiseren?
Wij helpen graag!Vragen?

Heeft u vragen over onze cases of wenst u meer informatie? Wij komen graag bij u langs.

Contacteer ons