Jorosoft: anders en meer dan ooit zichzelf!

Gepost in algemeen door Jorosoft op 21/09/2016

Blog 1

Met trots stellen wij onze nieuwe website voor. Alles evolueert en het werd tijd voor een make-over, een nieuwe look en wat schwung in onze communicatie. De inhoud blijft uiteraard hetzelfde, de verpakking heeft alleen een upgrade gekregen.

Deze nieuwe look is er ook deels om duidelijker over te brengen waarvoor je bij ons precies terecht kunt. Herhaaldelijk stellen we vast dat onze klanten heel tevreden zijn over de door ons gerealiseerde opdrachten, maar dat zij geen weet hebben dat ze ook voor andere onderdelen van de bedrijfsautomatisatie door ons geholpen kunnen worden. Dit is een perceptie die we in de structuur van onze nieuwe website ter harte hebben genomen.

Benieuwd waarvoor je allemaal bij ons terecht kan? Je ontdekt het hier.

Nieuwe wind doorheen het team

Naast onze nieuwe look willen wij ook communiceren dat wij op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Door constante groei willen wij ons team uitbreiden met zowel senior als junior profielen. Seniors met ervaring maar ook young potentials zonder ervaring zijn bij ons welkom. Hoofdzaak voor ons is jouw enorme goesting en drive om aan de slag te gaan met bedrijfsprocessen en IT.

Voel jij je ook geroepen om in ons bedrijf je talent verder aan te scherpen? Ontdek dan hier onze vacatures.


over ons

Jorosoft specialiseert zich in bedrijfsautomatisatie voor productiebedrijven met aangepaste software. Dagelijks zetten wij onze knowhow en opgebouwde expertise in om de verschillende processen in uw bedrijf te automatiseren en op elkaar af te stemmen.


zoeken

categorieën
  • algemeen (1)
  • vacatures (0)

blijf op de hoogte