Nieuwsbrief oktober 2019

Gepost op 12 oktober 2019

Nieuwsbrief oktober 2019

Het weer maakt het ons duidelijk, de zomer is voorbij. De hoogste tijd om u een update te geven van de activiteiten van Jorosoft want ook tijdens de zomer hebben we niet stil gezeten.
We wensen u alvast veel leesplezier.

Het Jorosoft-team.

Een nieuw gezicht

Graag stellen we u Maxim voor, een nieuw gezicht in ons developers team.
Maxim heeft reeds enige jaren ervaring in de businesswereld opgebouwd als webdevelopper. Een welgekomen uitbreiding binnen Jorosoft die zorgt voor extra kennis en ervaring in de ontwikkeling en grafische uitwerking van web- en mobiele applicaties.
De focus van Maxim zal uitgebreid worden naar een algemene kennis van de Jorosoft oplossingen zodat hij binnen de kortste keren ook in andere projecten volledig kan meedraaien.

Jorosoft.be

In de vorige nieuwsbrief hadden we de terugkeer naar onze core-business reeds aangekondigd
‘oplossingen op maat, geïntegreerd in uw omgeving en volgens uw business noden’.
Hierdoor was er ook een grondige review van de site nodig zodat deze terug in lijn is met onze doelstellingen.

Ontsluit uw data

Heeft u zicht op alle data en datastromen binnen uw business?
Weet u welke applicaties, machines… met elkaar communiceren en data met elkaar uitwisselen?
Weet u hoeveel mensen binnen uw omgeving afzonderlijke Excels e.d. bijhouden om extra info te bewaren? Kennis die hoogst waarschijnlijk verloren gaat bij een eventueel vertrek.

De kans dat u op één of meerdere van deze vragen ‘neen’ moet antwoorden is groot want in de meeste omgevingen is data wijd verspreid en komt tal van relevante informatie niet op de juiste plaats terecht. Medewerkers creëren hun eigen oplossingen en applicaties werken los van elkaar met als gevolg: dubbel data, lagere efficientie en moelijker om de juiste data ter beschikking te hebben.

‘Connect the dots’. Dat is wat we bij Jorosoft met onze oplossingen willen bereiken. Geen losse informatie in tal van applicaties en bij verschillende personen maar een centralisatie zodat uw data algemeen bruikbaar wordt en beschikbaar voor alles en iedereen die ze nodig heeft.

Denk even aan de voordelen die u kan halen uit een vertegenwoordiger die onmiddellijk zicht heeft op de actuele stock, een klant die online kan meevolgen wanneer zijn bestelde artikelen zullen klaar staan of een leverancier die automatisch leveropdrachten krijgt omdat u dreigt zonder bepaalde grondstoffen te vallen.
Om nog te zwijgen over de koppeling tussen interne applicaties en machines zodat productie en adminitratie naadloos op elkaar aansluiten en extra manueel werk wordt vermeden.Fictie of oplossingen enkel voor de groten weggelegd?
Helemaal niet. Bij Jorosoft zijn we specialist in het analyseren en optimaliseren van bedrijfsomgevingen, het centraliseren van relevante data en het interconnecteren van applicaties en machines.Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden binnen uw omgeving kunnen bekijken.

Stage@Jorosoft

Jaarlijks ondersteunt Jorosoft 1 of meerdere studenten d.m.v. een stageplaats. Voor dit academiejaar hebben we niet minder dan 5-tal interessante en uitdagende stageopdrachten uitgewerkt. Kent u iemand die zoekt naar een stageplaats in een aangename omgeving dicht bij huis? Stuur deze info dan zeker door.
Een overzicht van de uitgewerkte opdrachten is te vinden op onze site.


Blog