Nieuwsbrief januari 2020

Gepost op 31 januari 2020

Nieuwsbrief januari 2020

De beste wensen zijn overgebracht, de goede voornemens gemaakt. Hier en daar nog een laat nieuwjaarsdiner maar binnen een paar dagen is het ‘nieuwe’ van 2020 er officieel af.

Onze goede voornemens voor 2020? ‘FOCUS

Focus op u en op uw business zodat we deze samen verder kunnen optimaliseren.
Focus op onze eigen mensen zodat we het beste uit elk van hen kunnen halen.
Focus op een gestage, organische groei van onze eigen organisatie, zodat we u een nog betere service kunnen bieden.
Focus op nieuwe technologieën die uw business vooruit kunnen helpen.

Uw kapoentje, het Jorosoft-team

Knokke, 1 januari 2020

 

Het jaar goed begonnen

Een eerste focus (gestage groei) werd reeds succesvol opgestart met de uitbreiding van ons technisch team.
Wout start op 3 februari in het Jorosoft team en zal als developer mee instaan voor de ontwikkeling van onze oplossingen. We wensen Wout alvast heel veel succes.
Meer weten over Wout? Lees dan zeker het verhaal van z’n stage.

 

2020 = 25 jaar Jorosoft

Het is dit jaar precies 25 jaar geleden dat Geert Haeghebaert – met de wijze woorden in gedachten ‘wat je zelf doet doe je veelal beter’, een gezonde dosis jeugdige overmoed en heel veel ‘goeste’ – Jorosoft boven de doopfont hield.

2020 is voor ons dus een speciaal jaar dat we niet zomaar kunnen laten voorbij gaan.

 

Business Intelligence (BI)

‘BI’ (Business Intelligence) kent meer en meer opgang in de KMO-wereld. Dit ondermeer dankzij nieuwe ontwikkelingen waardoor BI, ook voor de KMO-markt, een betaalbare oplossing is geworden.

BI geeft u een beter inzicht in uw business. Het stelt u in staat om bepaalde inefficiënties naar boven te brengen, processen beter op elkaar af te stemmen, klantengedrag in kaart te brengen…
Met deze inzichten kan u sneller bijsturen en zo een competitief voordeel halen.

Bij Jorosoft zijn we ervan overtuigd dat BI ook voor uw business het verschil kan maken. We hebben danook geïnvesteerd in de nodige skills om BI-oplossingen op maat van uw omgeving te ontwikkelen.

Ontdek via deze link wat BI precies inhoud, of het ook iets voor u kan zijn en hoe Jorosoft u kan helpen met de implementatie.

 

Herbo Liften

Herbo liften is al meer van 40 jaar een begrip in de wereld van plaatsing, onderhoud, herstelling en renovatie van liften. Met het beheer over meer dan 3000 installaties en een 24/7 herstelservice, geen makkelijke opdracht om alles snel en efficiënt georganiseerd te krijgen. Met de hulp van Jorosoft werd er in 2019 een grondige aanpassing doorgevoerd van de interne systemen waardoor de organisatie klaar is voor de toekomst en de manier van werken terug in lijn ligt met de diensten van Herbo Liften: modern, ‘state of the art’ en met de nieuwste technologieën.
Ontdek via deze link het volledige verhaal.


Blog