PDA scanning icon

SCANNEN VAN UW GOEDEREN VOOR EEN GOED VOORRAADBEHEER

PDA-scanners zijn uiterst nuttige tools, vooral bij aankoop of voorraadbeheer. De software in deze scanners laat u toe om bij te houden wat precies wanneer binnenkomt of buitengaat, waar het gestockeerd staat en in welke hoeveelheden, … Met PDA-scanning kan u ook etiketten of labels printen om zo onscanbare grondstoffen te automatiseren en de aantallen ervan makkelijk bij te houden.

Door de integratie van PDA-scanners binnen uw ERP krijgt u onmiddellijk een volledig zicht op uw voorraad. Niet enkel ziet u snel wanneer en hoeveel u dient bij te bestellen of te produceren in functie van de huidige productie of lopende bestellingen. Weet u ook exact waar alles is ondergebracht en hoe dit op de meest efficiënte wijze verder kan behandeld worden.

Ook rond PDA-scanning staat de wereld niet stil en zien we, o.a. voor orderpicking, toekomstmogelijkheden richting Google glasses en Microsoft hololens. Tevens kunnen de evoluties in de augmented reality wereld een grote invloed hebben door bv. visuele aanduidingen via led, efficiëntie berekening met visuele aanduiding op tablet, …

Vragen?

Contacteer ons om de voordelen van PDA scanning in uw voorraadbeheer op een rijtje te zetten.

Contacteer ons