Mobile app’s & IoT icon

UW BUSINESSPROCESSEN STOPPEN NIET AAN DE VOORDEUR

Het is niet omdat uw techniekers of producten buiten uw bedrijfsomgeving komen dat ze geen deel meer uitmaken van uw businessproces. Wapen uw techniekers met een mobiele applicatie zodat hij of zij steeds toegang heeft tot de nodige interne informatie zoals beschikbare spare-parts, uit te voeren interventies en vereist benodigdheden, klant geschiedenis, … In één moeite laat uw technieker up-to-date informatie op in het centrale ERP rond uitgevoerde prestaties, verbruikte goederen, verdere escalatie of extra vereiste interventies, … waardoor uw volledige organisatie op-to-date blijft.

De mogelijkheden blijven echter niet beperkt tot een applicatie voor uw technieker, waarom geen applicatie voor de opvolging van uw geleverde producten of een tool voor uw klanten om bv. via een mobile app info op te vragen en te delen?

Jorosoft bekijkt en bedenkt samen met u de verdere mogelijkheden en welke oplossingen interessant kunnen zijn voor uw omgeving.

In dit kader hebben we een basis mobile applicatie ontwikkeld voor uw technieker op de baan. Deze applicatie is verder te finetunen volgens uw noden en omgeving.

DOWNLOAD HIER DE DATASHEET

Vragen?

Stel ons hier uw specifieke vragen over apps en iot.

Contacteer ons