Duranet: Maatwerk voor automatische prijsberekening

Duranet is een dynamische kmo, gespecialiseerd in de productie en distributie van kunststofnetten, dekzeilen en technisch textiel. De producten van Duranet worden ingezet in de bouwsector, de industrie, de transportsector, de milieutechnische sector, de land- en tuinbouw en de sport- en recreatiesector. Dat brede aanbod, de hoogwaardige kwaliteit en punctuele service zorgen ervoor dat Duranet op 20 jaar tijd uitgroeide tot marktleider in de Benelux.

Enorm productaanbod
Duranet produceert zowel standaardmaten als maatwerk. Een dun en lang net? Eentje met een afgeronde zijkant? Alles kan! Natuurlijk brengen deze afwijkende maten soms een meerprijs met zich mee. De prijsberekening was vaak complex en veranderlijk waardoor het programmeren voor Duranet een tijd- & budgetrovende opgave leek. Maar ook het manueel ingeven kostte vaak heel wat tijd …

 

De oplossing?

Wij bouwden Excel-templates om de moeilijke berekeningen op te vangen. Deze worden automatisch aangemaakt, ingevuld en terug ingelezen zonder dat iemand daar iets voor moet doen. Toch nog een aanvulling? Manueel ingrijpen blijft mogelijk. De berekeningen zijn steeds raadpleegbaar in het ERP waar ze meteen gelinkt zijn aan het juiste order.

De documenten raadplegen in de toepassing bij het order:

Het Excel-bestand wordt automatisch ingevuld, de prijs wordt berekend en het bestand is klaar om in te lezen:

Het berekenproces ook een stuk eenvoudiger maken?
Contacteer ons!Vragen?

Heeft u vragen over onze cases of wenst u meer informatie? Wij komen graag bij u langs.

Contacteer ons