Dental Labo Vanderbeken: Verdeelde productie, centraal beheerd

Dental Labo Vanderbeken is één van de grootste tandtechnische labo’s in de Benelux. Om te kunnen blijven groeien, werd externe uitbreiding stilaan nodig. Complete opdrachten worden uitbesteed naar het verre Oosten, voor deeltaken worden lokale specialisten aangesproken. Via digitalisering moet die outsourcing in de toekomst quasi automatisch, en bovenal op wieltjes lopen!

De oplossing?
Dental Labo Vanderbeken heeft een sterk uitgewerkt digitaal platform voor tandartsen. Elke aanvraag die via dat kanaal binnenkomt, wordt goedgekeurd door interne techniekers waarna deze als opdracht naar een onderaannemer wordt gestuurd. Dit loopt 100% digitaal.

 

De onderaannemer maakt een 3D-voorstel van de oplossing (prothese, aligners, …) en stuurt deze terug aan de tandarts, via het digitaal platform. De voorziene goedkeuringsflow laat de tandarts op zijn beurt toe om het ontwerp goed te keuren of om bijkomende aanpassingen te vragen. Daarna stroomt de opdracht door naar een productie-opdracht voor de onderaannemer, zonder verdere manuele ingrepen.

Daarenboven bouwden we een strak opvolgingssysteem zodat het team van Dental Labo Vanderbeken alle projecten nauwkeurig kan volgen. Zo kan makkelijk worden gecheckt of de onderaannemer het design en de productie binnen de afgesproken termijn realiseert.

Wilt u uw projecten en onderaannemers ook via een digitaal platform managen?
Contacteer ons vrijblijvend voor de mogelijkheden!Vragen?

Heeft u vragen over onze cases of wenst u meer informatie? Wij komen graag bij u langs.

Contacteer ons