werkwijze
De kernwaarden van jorosoft:
  • Vertrouwen: de analyse van bedrijfsprocessen kan alleen verlopen via een open communicatie en een wederzijds vertrouwen.
  • Benadering vanuit de werkwijze van de klant: we denken vanuit het probleem en niet vanuit bepaalde software.
  • Respect: we gaan uit van de bestaande processen en genereren oplossingen volgens de budgetmogelijkheden van de klant.

Meer dan 20 jaar expertise

Jorosoft werd opgericht in 1995 door Geert Haeghebaert. Herinner u het dos-tijdperk: Jorosoft werkte toen voornamelijk voor de detailhandel en de hoofdtaak was programmeren.

Wat later kwam een grotere speler bij Jorosoft aankloppen voor de optimalisatie van hun productiesysteem. Hier was maatwerk voor nodig en het systeem werd grondig bestudeerd. De automatisering werd gerealiseerd en zo ging de bal van bedrijfsautomatisatie aan het rollen, dit in de meest verschillende sectoren met nadien een specialisatie in moeilijke en delicate productieprocessen.

Hoe beter bedrijfsprocessen op elkaar ingespeeld zijn en met elkaar in lijn staan, hoe efficiënter een bedrijf kan produceren en plannen, met als resultaat een betere rendabiliteit. Onze missie is om klanten te helpen met hun automatisatie en bedrijfsoptimalisatie door totaalsoftware.


Het jorosoft Team

Door jaren ervaring in maatwerk heeft het Jorosoft-team een uitgebreide kennis over de verschillende mogelijkheden in bedrijfssoftware. We analyseren het probleem en de oplossing wordt het doel. Hoe deze oplossing tot stand komt, is ondergeschikt. Alles wordt duidelijk door de vakkundige analyse en ervaring.

werkwijze
werkwijze

De kracht van het team ligt bovendien in het koppelen van verschillende expertises waarbij ze spontaan op elkaar inspelen. Constante vernieuwing en uitbreiding van de kennis is ook belangrijk. Via opleidingen, research online en via andere kanalen blijven we op de hoogte van veranderingen in de desbetreffende sector en de vernieuwingen op IT-vlak.

werkwijze

Werken bij Jorosoft!

Jorosoft is op zoek naar nieuw talent.

Wil je graag ons team versterken?

Bekijk hier onze vacatures