Jorosoft Algemeen

Onszelf voorstellen aan de hand van diensten of producten is niet evident. Bij elk bedrijf gaan we immers tewerk op maat van de bedrijfsprocessen. Om uw IT-processen goed te kunnen begeleiden, denken we strategisch met u mee en pakken we eventuele bottlenecks aan of stellen we processen in vraag. Dit is niet altijd de makkelijkste opdracht, maar wel de meest lucratieve voor uw bedrijf.

In functie van onze gesprekken kunnen we ofwel op een volledig nieuw ERP-pakket of op uw huidig pakket verschillende modules aanpassen of toevoegen en die naadloos laten aansluiten. Onze services kunnen we bijgevolg best toelichten aan de hand van de modules die in de meeste productiebedrijven aan bod komen in standaard ERP-pakketten.

CRM Uw verkoopteam steeds op pad met de meest recente informatie. WORK FLOOR TERMINAL Online visualisatie en instant registratie van uw productie. PDA SCAN Uiterst nuttig voor het scannen van uw goederen en voorraadbeheer. BOEKHOUDING Uw boekhouding volledig synchroon met de andere processen. REPORTING Analyses en rapporten van alle productiefases en hun financiële implicaties. PLANNING Planning op maat van uw productieproces. WEB Onderbouw en structuur van uw webtoepas- singen in lijn met uw bedrijfsprocessen. STANDAARD ERP-PAKKET