Ben jij onze witte raaf?

Gepost in vacatures door Jorosoft op 14/10/2016

Jobs Witte Raaf

Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een witte raaf. Iemand die zich kan verdiepen in het analyseren van businessprocessen bij productiebedrijven om die dan softwarematig te vertalen in oplossingen voor automatisatie. Ben of ken jij zo iemand?

Heb jij een zwak voor productieprocessen, deze te analyseren en om te zetten in structuren? Is optimalisatie in productiebedrijven echt helemaal jouw ding? Dan zou jij wel eens onze witte raaf kunnen zijn.

Onze Business Analyst – Project Manager gaat op zoek naar bottlenecks en bekijkt hoe verschillende processen met de nodige software best op elkaar afgestemd kunnen worden. Zo wordt de workflow geautomatiseerd en meteen ook geoptimaliseerd. De klant zal hierdoor niet alleen efficiënter, maar ook veel rendabeler werken.

Naast grondige analytische skills zoeken we iemand die ook graag met mensen in contact komt. Jij bent immers de schakel tussen de klant en de rest van ons team, dat de technische uitvoering op zich neemt. Je kan ook snel schakelen om tegelijkertijd aan verschillende projecten te werken.

What’s in it for you?

Werken bij Jorosoft biedt je heel wat mogelijkheden. Je groeit mee met het bedrijf op het tempo dat je zelf wenst want hoe meer initiatief en dynamiek je zelf aan de dag legt, hoe sneller je doorgroeit. Ook jouw verloning zal in die lijn mee evolueren.

Het volgen van opleidingen moedigen wij heel hard aan. Zo zijn onze medewerkers immers altijd helemaal op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen.

Onze teamspirit zorgt voor een leuke werkomgeving. Iedereen kent iedereen en je kan overal en altijd bij collega’s aankloppen met vragen. Daarbij houden we er zeker rekening mee dat de balans werk en privé OK blijft.

Lijkt dit een job die jou op het lijf geschreven is? Lees dan hier de volledige vacature en stuur ons jouw CV door. Ken je iemand die perfect in dit profiel zou passen? Laat het hem of haar dan zeker weten of geef ons de gegevens door.


over ons

Jorosoft specialiseert zich in bedrijfsautomatisatie voor productiebedrijven met aangepaste software. Dagelijks zetten wij onze knowhow en opgebouwde expertise in om de verschillende processen in uw bedrijf te automatiseren en op elkaar af te stemmen.


zoeken

categorieën
  • algemeen (1)
  • vacatures (1)

blijf op de hoogte